La meva configuració per a una alta productivitat per al VS Code

Et mostraré la meva configuració per a l'editor VS Code que em fa ser més productiu i sentir-me més còmode amb l'eina que passo la major part del meu temps durant el dia.

cover image

Passo moltes hores durant el dia programant per a l’empresa en la qual treballo i durant les nits o els caps de setmana per a mi, així que vull estar còmode amb les eines que utilitzo constantment. Una d’elles és el meu editor de codi, específicament VS Code. Vaig començar amb Java i la més estesa per a ell és l’Eclipse amb totes les seves variants. Després em vaig canviar a Go i vaig ser un usuari de Sublime a tope durant varis anys fins que li vaig donar una oportunitat a VS Code. Oh sí! Des que ho vaig provar, mai vaig voler tornar enrere. Super ràpid, súper configurable, moltes extensions i MOLTS TEMES.

Llavors, després d’una llarga recerca investigant i ajustant (una història que mai acaba diria jo), vaig trobar una configuració que em fa sentir còmode, feliç i més productiu. Per això vull compartir amb vostè estimat lector, el meu tema, la meva font, els meus icones i les extensions que tinc per inspirar-lo a trobar la seva pròpia configuració ideal, a l’igual que jo ho vaig aconseguir.

El tema predeterminat que proporciona VS Code no és dolent en absolut, però li mostraré com passar d’això vscode default

A aquesta increïble configuració vscode charly3pins

Tema

Sóc fan dels temes foscos, així que això era el primordial a trobar per a mi. He provat alguns com el Cobalt2, The Best Theme o fins i tot un més “boig” com el Cyberpunk, fins que vaig trovar l’anomenat Radical. És simplement el perfecte per a mi. Un tema fosc, un toc futirista retro amb colors de neó subtils i la combinació de blau fosc per al fons i blau amb gris per al text juntament amb el verd, groc i rosa. Té la paleta de colors ideal per a mi. radical theme

Font

He instal·lat la Hermit com la meva font per a l’editor. No m’agraden els lligams, així que vaig tractar de trobar una que tingués monoespai que fos clara i llegible i vaig trobar aquesta font que realment m’agradava. També l’estic fent servir en el meu terminal que probablement aviat publicaré un post sobre com el tinc configurat. A més, per als més curiosos, la mida de la font que estic fent servir és de 14. hermit font

Si desitja trobar la seva font preferida, li recomano que visiti el següent lloc web https://www.programmingfonts.org, on pot veure en una demostració en viu totes les fonts i els enllaços als seus llocs web.

Icones

Anteriorment, havia instal·lat algunes extensions de Material icons, però actualment estic fent servir les icones per defecte Seti per a VS Code. seti icons

Extensions

Les extensions que tinc instal·lades a dia d’avui en el meu editor són les següents: extensions

 1. Auto Rename Tag auto rename tag

Proporciona un gran estalvi de temps quan està treballant amb HTML o XML perquè canvia el nom de les etiquetes d’obrir / tancar al mateix temps que està editant una d’elles.

 1. Bracket Pair Colorizer 2 bracket pair colorizer 2

Ajuda molt per identificar els parells de paréntisis o claus en el seu codi, colorejant-los amb el mateix color. A més, si posa el seu cursor dins d’un bloc, veurà com li subratlla la línia d’inici i la connecta al parèntesi o clau de tancament amb una línia vertical del mateix color. Realment és molt útil!

 1. Colorize colorize

Si el seu arxiu conté un codi de color, aquesta extensió ressaltarà aquest codi amb el color.

 1. Dart

Simplement el suport del llenguatge Dart per a l’editor.

 1. Flutter flutter

Simplement el suport del llenguatge Flutter per a l’editor.

 1. Go go

Simplement el suport del llenguatge Go per a l’editor.

 1. Live Share

Li permet editar col·laborativament amb altres en temps real, independentment dels llenguatges de programació que faci servir o els tipus d’aplicacions que estigui construint. Li permet compartir de forma instantània i segura el seu projecte actual en un nou espai de treball. Els desenvolupadors que s’uneixen a les seves sessions reben tot el seu context de l’editor del seu entorn (per exemple, serveis d’idiomes, depuració), el que garanteix que puguin començar a col·laborar de manera productiva immediatament, sense necessitat de clonar cap repositori o instal·lar qualsevol SDK.

live share

 1. Radical

El tema ja explicat en la seva secció.

 1. TODO Highlight

Destaca els TODOs dins d’el codi per fer-los més visibles una vegada que está llegint el codi.

todo highlight

 1. Todo Tree

Mostra els TODO i FIXME en una vista d’arbre en el panell de l’Explorador. Al fer clic en un TODO dins de l’arbre, s’obrirà l’arxiu i li col·locarà el cursor a la línia que contingui el TODO.

todo tree

 1. vscode-proto3

Simplement el suport del llenguatge proto3 per a l’editor.

vscode proto3

comments powered by Disqus